Menu
A+ A A-

Leštění nerezových materiálů - Fruněk INOX

Dnes je trh s průmyslovými společnostmi rozmanitý, a tak najít vhodnou firmu, která nabízí kvalitní broušení a leštění nerezových materiálů, není zrovna lehké. A tak vám s výběrem pomůžeme. Jednou ze společností, která snoubí vysokou kvalitu svých služeb s příjemnou a dlouhodobě nízkou cenou, je Fruněk INOX. Tato firma nabízí svým klientům trubky, atypy, jekly, výpalky, pásoviny a kulatiny. Kromě toho chce uspokojit svou klientelu nadstandardním servisem, v jehož rámci nabízí balení produktů, jejich dopravu a rychlé zpracování.

Číst dálLeštění nerezových materiálů - Fruněk INOX

Zahradní domky Zlín

Staráte se rádi o svou zahradu, ale nemáte kam ukrýt zahradní náčiní a stroje? Nemáte u domu klasickou kůlnu, která by tyto prvky pojala? Pak není nic jednoduššího, než se obrátit na zahradní domky Zlín, které nachází v praxi široké uplatnění. Nejen, že slouží k uschování zahradních strojů, ale větší zahradní domy nabízí možnost zaparkování i zahradního traktoru. Dokonce některé domky nabízí prostor pro přespání osob.

Číst dálZahradní domky Zlín

Hydraulické agregáty - HYDROCOM

Jelikož se technologie neustále vyvíjí, objevují se na trhu nové, inovované přístroje. Výjimkou nejsou ani hydraulické agregáty, které si prošly za dobu své existence výraznými změnami. V současné době jsou k zakoupení precizní agregáty, které mohou být nejen v jednoduché, ale i složité a propracované variantě. Je pouze na zájemci, jakou variantu si zvolí. Tento výrobek najdete v portfoliu produktů firmy HYDROCOM, která se specializuje na projektování a sestavování agregátů. V tomto oboru má společnost bohaté zkušenosti.

Číst dálHydraulické agregáty - HYDROCOM

Rekonstrukce bytů - Aretti.cz

Bydlíte ve starším panelákovém bytě, který by ale potřeboval projít výraznou změnou? Nemusíte si hned kupovat nový byt a stěhovat se jinam, váš byt promění k nepoznání rekonstrukce bytů. V panelákových bytech je hlavním problémem umakartové jádro, které se při rekonstrukci odstraní a nahradí kvalitnějším způsobem. Zároveň dojde k efektivnějšímu uspořádání dispozic bytu. Stará umakartová jádra nejen, že vypadají nehezky, ale zároveň zbytečně zabírají místo už v tak malém bytě.

Číst dálRekonstrukce bytů - Aretti.cz

Polykarbonátové desky

Na trhu s moderními stavebními materiály si stále více příznivců získávají polykarbonátové desky. Mají řadu vynikajících vlastností a také dlouhou životnost. Polykarbonátové desky se uplatní jak ve stavebnictví, tak i v zemědělství či v různých průmyslových odvětvích. Prodejem polykarbonátových desek Lexan pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání se dlouhodobě zabývá firma TERCOPLAST s.r.o.

Číst dálPolykarbonátové desky

PVC trubky

Kvalitní PVC trubky pro různé účely vyrábí na zakázku zlínská firma Megat. Výroba PVC trubek se realizuje za pomoci technologie, která spočívá ve vytlačování plastů. PVC trubky jsou zhotovovány v rozmanitém barevném provedení, jako je červená, žlutá, bílá nebo modrá barva, a také rozměry si na základě svých potřeb volí sám zákazník.

Číst dálPVC trubky

UV tiskárna - Jetrix

Technologie tisku označená UV v současné době velmi zasahuje do oblastí polygrafie, a tak není divu, že se kvůli UV tisku v posledních letech část polygrafické výroby změnila. UV tiskárna vám nabízí přímý potisk vytvrditelnými inkousty. Díky tomuto přístroji můžete tisknout velmi jemnou grafiku ve vysokém rozlišení, přesné barevné přechody a v neposlední řadě dokonalé pleťové tóny.

Číst dálUV tiskárna - Jetrix

Levné kabelky - Annadea

Kolik jste schopna utratit za kabelku? Preferujete raději levné kabelky před drahými luxusními kousky, jejichž cena pod dvacet tisíc korun nejde? I levná kabelka může splnit svůj účel, pokud ji správně sladíte se svým outfitem. Internetový obchod Annadea.cz se specializuje na prodej levných kabelek. V pestré škále najdete kabelky mnoha velikostí, barev a provedení.

Číst dálLevné kabelky - Annadea

Návrhy interiérů - Zakazkoveinteriery.cz

Plánujete rekonstrukci bytu či domu? Chcete bydlet moderně a tomu přizpůsobit také svůj interiér? Pak si nechte udělat návrhy interiérů od odborníků. Ale co si pod návrhem interiéru představit? Jedná se o výkresovou dokumentaci a vizualizaci interiérů, realizační dokumentaci a také položkovou kalkulaci. Už tedy při návrhu zjistíte, na kolik by vás realizace interiéru vyšla. Díky odborníkům, kteří mají bohaté zkušenosti ve svém oboru, můžete mít krásný, ale přitom funkční byt, který vám poskytne pravé teplo domova.

Číst dálNávrhy interiérů - Zakazkoveinteriery.cz

Palubky - Dřevoobchod Liška

Stavebním a současně i dekoračním prvkem interiérů jsou palubky, které se hodí jak do bytů, tak i rodinných domů. Jsou charakteristické svou snadnou montáží a vysokou variabilitou, což znamená, že mají široké uplatnění. To potěší každého domácího kutila, který neustále hledá nějaká vylepšení na svém domě. Palubky můžeme rozdělit podle typu použitého dřeva – smrkové a borové. Smrkové dřevo je měkké, má světlou barvu a menší suky. Naopak borové dřevo je charakteristické svou tvrdostí a většími suky, které plní hlavně estetickou funkci.

Číst dálPalubky - Dřevoobchod Liška