Menu
A+ A A-

Nebankovní půjčky - DůmDluhů

Finanční trh je rozmanitý a z nejširšího hlediska ho můžeme rozdělit na bankovní a nebankovní sektor. Pokud přijdete do banky, a budete žádat o půjčku, pak musíte předložit celou řadu dokladů. Proces vyřízení je v bance poměrně zdlouhavý, a to je hlavní důvod, proč se spousta lidí obrací na nebankovní půjčky. Už dávno jsou pryč doby, kdy byla nebankovní půjčka nevýhodná. Samozřejmě, že se na finančním trhu najdou společnosti, které vám nabídnout nevýhodné podmínky, a tak musíte být při výběru obezřetní.

Číst dálNebankovní půjčky - DůmDluhů

Kachlové krby

Už dlouhou rozmýšlíte nad tím, jak prozáříte svůj interiér? Chcete cítit opravdové teplo domova? Pomohou vám v tom kachlové krby, které jsou charakteristické nejen úsporným provozem, ale také nádherným designem, který se hodí i do moderních interiérů. Možná byste tyto krby spojily spíše se starými chaloupkami, nebo historickými staveními, ale opak je pravdou. Dnes se hojně objevují v novostavbách jako neodolatelný estetický doplněk.

Číst dálKachlové krby

Dřevostavby Brno

V minulosti byly dřevostavby považovány za méně hodnotné stavení, ale současné trendy ukazují pravý opak. Dřevostavby Brno se stávají stále oblíbenější, a to díky širokému využití. Asi nejžádanější jsou dřevostavby v podobě zahradních domků, které se zaručují svou vysokou kvalitou a dlouhodobou životností. Objekty ze dřeva jsou charakteristické také skvělými tepelněizolačními vlastnostmi.

Číst dálDřevostavby Brno

Terasy

Venkovní terasy, které jsou dnes součástí téměř každé novostavby, se mohou pyšnit mnoha výhodami. Přední výhodou je bezpochyby nenáročná údržba. Samozřejmě, terasa vyžaduje během roku minimální péči, protože na ni působí venkovní prostředí. Díky pravidelné a snadné péči si terasa zajistí svůj hezký vzhled řadu let. Na terase si pak můžete umístit posezení, kde se budete v letních dnech scházet se svými přáteli a příbuznými. Terasa zpevní plochu pod zahradním nábytkem a grilem, a tak bude manipulace s těmito prvky snadnější.

Číst dálTerasy

Mestský mobiliár

Dnes je snáď pre každé mesto i obec dôležitý turistický ruch. Čím väčší je prísun turistov, tým viac získa město peňazí, z ktorých potom financuje vybavenia mesta. Ale aby ste si turistov vo svojom meste udržali, musíte im ponúknuť kvalitné zázemie. A jedným z predpokladov takéhoto mesta je kvalitný mestský mobiliár, ako sú vitríny s informáciou o mestách a náučných chodníkoch, lavičky pre chvíle odpočinku či odpadkové koše.

Číst dálMestský mobiliár

Štukatérské práce

Charakteristickým znakem mnoha historických staveb je štukovaná omítka, která působí elegantně a originálně. V současné době se ale štukování dostává do popředí v moderních interiérech. Štukatérské práce jsou stále žádanější a spousta těchto řemeslníků zaznamenala v posledních letech vyšší poptávku. A není se čemu divit, protože díky štukům si můžete ozdobit interiér i exteriér.

Číst dálŠtukatérské práce

Krbové vložky

Když se řekne krb, každý si představí pravé teplo domova. Krby ale mají nejen estetický význam, ale jsou i zdrojem tepla a mohou vytopit celý interiér. V současné době je využívána celá řada materiálů, z nichž se vyrábí krby a krbové vložky. V minulosti se do interiérů instalovaly hlavně otevřené krby, ale dnes se do popředí dostávají hlavně krby s instalovanou krbovou vložkou.

Číst dálKrbové vložky

Broušení odlitků

Na trhu existuje jen málo firem, které snoubí vysokou kvalitu nabízeného sortimentu a služeb s příjemnou cenou. Jednou z těchto společností je Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit pestrou škálou služeb, mezi nimiž najdete například broušení odlitků, řezání či svařování, a bohatou nabídkou produktů, jako jsou roury, kulatiny či jekly. Tato firma vám zabezpečí vše, a to od nákupu materiálu, přes zpracování ve výrobě, až po jeho dopravu do vaší firmy.

Číst dálBroušení odlitků

Rekonstrukce koupelen Zlín

Nejste spokojeni se svou stávající koupelnou? Potřebujete změnit rozmístění jejích prvků? Pak vás uspokojí rekonstrukce koupelen Zlín, díky níž můžete zlepšit kvalitu svého bydlení. Koupelna už dávno není místem, kde se provádí každodenní hygiena, ale jedná se zároveň o místo, kde spousta lidí odpočívá a relaxuje po náročném pracovním dni. Je proto nezbytné, abyste se v koupelně cítili dobře.

Číst dálRekonstrukce koupelen Zlín

Reklamní plachty

Chcete se odlišit od konkurence ve svém oboru? Nechcete spadat mezi tucet firem, který se prezentuje formou billboardů? Pak pro vás máme originální tip – reklamní plachty. Jedná se o skvělý způsob, jak se představit široké veřejnosti a dostat se do jejího podvědomí. Taková plachta přece jen upoutá více pozornosti než billboard, jichž jsou dnes kolem hlavních silnic tisíce. Plachty bývají instalovány na výškové budovy, tenisová hřiště a další místa, kde je vysoká koncentrace lidí.

Číst dálReklamní plachty

Sekačky John Deere

Společnost Deere &Company, která je spíše známá jako John Deere, je americká společnost, která se specializuje na výrobu zemědělských strojů. Jedná se o světového výrobce zemědělské techniky, který má ve své oblasti celou řadu úspěchů. Velmi oblíbené jsou sekačky John Deere, které se vyznačují svou vysokou kvalitou. Stroje této značky se dále rozdělují na několik dílčích kategorií, ze kterých si vybere ne jeden zájemce.

Číst dálSekačky John Deere