Menu
A+ A A-

Migréna

Co je to migréna? Pod tímto termínem se skrývá chronické onemocnění, které je charakterizováno opakovanými záchvaty bolesti hlavy. Nejčastěji migrénu doprovází nevolnosti, zvracení, větší citlivost na zvuky, zápachy a podobně. Nejčastěji se vyskytuje toto onemocnění u žen, a to až u 20 %. U mužů se objevuje pouze zřídka, kolem 7 % mužů. Migrénou dnes trpí všechny věkové kategorie, ale nejčastěji klem 30. až 40. roku života.

Číst dálMigréna

Čínská medicína

Více než 5 000 letou tradicí se může pyšnit právě čínská medicína, která je založena na filozofické a lékařské tradici. V minulosti spousta čínských lékařů, mnichů a filozofů zjišťovala, co je pro tělo člověka to nejlepší. A samozřejmě, že generacím těchto odborníků se podařilo zjistit, že správná medicína by měla být založena na přírodě, člověku, vesmíru a hlavně duši. V čínské medicíně je nezbytné udržovat neustále dynamickou rovnováhu lidského života.

Číst dálČínská medicína

Fasádní profily

Plánujete rekonstrukci své nemovitosti? Chcete svůj rodinný dům ozdobit, aby se stal v sousedství něčím výjimečným? Pak zvolte fasádní profily, které jsou určené k estetické úpravě fasád. Dodají vašemu domu na originalitě a elegantnosti. Ve svém portfoliu produktů má tyto profily také společnost Bolek Štukatérství.

Číst dálFasádní profily

Exekuce nemovitostí Zlín

Každý z nás má občas finanční problémy, ale někdo tyto problémy řeší půjčkami. Pak půjčku splácí další půjčkou a dostává se do kolotoče dluhů, ze kterého se jen těžko dostává. V horších případech dochází na exekuce nemovitostí Zlín. Jestliže chcete řešit své problémy s penězi, obraťte se na Hypodomus.cz, který vám nabízí krátkodobý úvěr, jenž je určen k rychlému vyplacení exekuce, dražeb a také nevýhodných zástav.

Číst dálExekuce nemovitostí Zlín

Konsolidace půjček

Dnes je konsolidace půjček na finančním trhu velmi žádaná. Sice vás tento produkt nezbaví vašich dluhů, ale díky němu si můžete zajistit klidnější spaní, protože si budete hlídat pouze jednu půjčku. Zjednodušeně bychom mohli říct, že konsolidace je spojení všech vašich půjček do jednoho dlouhodobého úvěru, který budete splácet jedné společnosti. Tato společnost za vás splatí všechny vaše aktuální úvěry a otevře vám nový úvěr s výhodnějším úrokem a často vám nastaví i nižší měsíční splátky.

Číst dálKonsolidace půjček

Stavby na klíč

Chcete si konečně postavit nový rodinný dům, ve kterém si budete užívat pravé teplo domova? Nemáte ale čas podílet se na stavbě svého domu, protože vás tlačí pracovní povinnosti? Ušetřete si tak nejen čas, ale i nervy, a obraťte se na specializovanou firmu, která má ve svém portfoliu služeb stavby na klíč. Vy se tak nemusíte o nic starat, protože vše si vezme na starosti firma, kterou si objednáte. Postaví vám dům vašich snů.

Číst dálStavby na klíč

Sportovní povrchy - Goldreturn.cz

V současné době dochází k častému budování moderních sportovních areálu, a to jak pro školní, tak i veřejné účely. Jedná se zpravidla o víceúčelová hřiště, která mají široké uplatnění. Slouží k provozu mnoha sportů, jako je malá kopaná, házená, košíková, tenis a podobně. Používají se různé sportovní povrchy na výstavbu těchto hřišť, přičemž nejčastější je umělý trávník. Ale dále se využívá i tartan, asfalt, antuka a podobně.

Číst dálSportovní povrchy - Goldreturn.cz

Údržba umělého trávníku

Moderním materiálem, který se v současné době hojně využívá k výstavbě víceúčelových hřišť, je umělý trávník. Jeho užitné vlastnosti jsou ideální pro sportovce. Umělý trávník je pružný a zaručuje se svou dlouhou životností. Ale po čase ztrácí na svých vlastnostech, a tak je nezbytná i údržba umělého trávníku. Jak se ale taková údržba provádí? Používají se speciální přístroje, které trávník zregenerují, obnoví jeho vlastnosti a hlavně nedojde ke ztrátě kvality povrchu.

Číst dálÚdržba umělého trávníku

Stínící plachty

Jak už samotný název napovídá, stínící plachty jsou určené k zastínění určitého prostoru před sluncem a zvídavými pohledy kolemjdoucích. Můžete tak spojit užitečné s příjemným a použít tyto plachty jako formu propagace své společnosti. Dnes se plachty nejčastěji instalují na tenisové kurty či kurty pro jiné sporty a vytváří tak pohledovou a větrnou bariéru. Na těchto plachtách se může vyjímat reklama vaší společnosti, čímž se dostanete do podvědomí široké veřejnosti.

Číst dálStínící plachty

Stínící technika Brno

Letní sezóna je již v plném proudu a o sluneční záření není nouze. Před ostrým sluncem snažíte ochránit nejen sebe, ale také svůj interiér. Zadržujte sluneční paprsky ještě před okenní tabulí, k čemuž pomůže stínící technika Brno. Nejčastějším typem stínící techniky, která se dnes používá, jsou venkovní žaluzie, které regulují intenzitu světla. Využívají se jak v administrativních budovách, tak i rodinných domech.

Číst dálStínící technika Brno

Údržba trávníku

Když se řekne umělý trávník, spousta lidí si jako první představí víceúčelová hřiště, kde se tento typ trávníku používá nejčastěji. Na povrchu tohoto trávníku je křemičitý vsyp, který však po několika letech neplní svou funkci tak, jak má. Umělý trávník ztrácí po pár letech své užitné vlastnosti, a tak je vyžadována pravidelná údržba trávníku, která by měla umělý trávník zregenerovat a také obnovit jeho původní vzhled.

Číst dálÚdržba trávníku

Neplodnost

Stále častěji se odborníci setkávají s neplodností u žen i mužů. S rostoucím věkem se zvyšuje riziko neplodnosti a podle odborníků tento problém nastává zejména u mužů a žen nad 28. věk života. Jestliže však toužíte po vlastních dětech, ale už několik měsíců se bez výsledků snažíte, pak je ideální obrátit se na odborníka, který má s neplodností bohaté zkušenosti. Neplodnost je onemocnění, u něhož se nejprve musí zjistit jeho příčina. Tuto příčinu je nezbytné odstranit a udělat všechny kroky k tomu, abyste mohli zplodit zdravé miminko.

Číst dálNeplodnost