Menu
A+ A A-

Jak ukázat zákazníkům nový produkt?

Uvedli jste na svět svého potomka - nový produkt a teď byste ho rádi představili svým přátelům i nepřátelům, spojencům a vlastně všem lidem, které by mohl zajímat, ale možná o tom ještě vůbec neví?

novinka

Propadáte zoufalství, protože nikdo neocení krásu a genialitu vašeho výtvoru? Neztrácejte naději! Možností je spousta, jen musíte popustit uzdu vaší představivosti a vymyslet, co je to pravé ořechové právě pro vás a vaše dítko.

Co reklamní stojany? Nebudou to právě ony, které umožní světu spatřit vaše dílo? Takový stojan se musí umět dobře umístit. Nejlépe uděláte, když ho strčíte zákazníkovi do cesty tak, aby o něj při své cestě obchodem málem zakopnul.

Je to věda, ale s pomocí vaší múzy určitě najdete způsob, jakým ukázat to, na co jste tak náležitě pyšní.

Jak si vybrat kancelář?

Začíná vám být ve starých kancelářích těsno? Poohlížíte se po nových prostorách, které budou lépe odpovídat vaší firemní kultuře? Chcete zvýšit výkon svých zaměstnanců? Pokud jste na všechny tři otázky kývali hlavou směrem nahoru a dolů, je to jasné, potřebujete nové kanceláře!

Číst dál: Jak si vybrat kancelář?

Každý podnik by si měl zvolit svou podnikatelskou strategii a měl by vědět, kam směřuje. Víte to vy?

Možná si připadáte ztracení, vaše firma vám přerůstá přes hlavu a vy nevíte, co máte dělat. Možná jste si nenastavili správnou strategii, která by vám pomohla ukočírovat celý rozvoj a proces ve firmě. Můžete pak také predikovat a pružněji reagovat na případné odchylky od plánu. Budete vědět, kdy máte najmout nové zaměstnance, a kde končí a začíná zodpovědnost jednotlivých kolegů.

strategie

Číst dál: Každý podnik by si měl zvolit svou podnikatelskou strategii a měl by vědět, kam směřuje. Víte to vy?

Štěpkovače

Chcete se zbavit hromady větví, kterou máte na zahradě? Hledáte však vhodný stroj, který vám usnadní práci? Ideální volbou jsou štěpkovače, díky nimž můžete dřevní odpad zpracovat tak, abyste ho použili na topení. Štěpkovač je schopen drtit dřevní odpad na drobné větve, zpravidla 1 až 3 centimetrové kusy.

Číst dálŠtěpkovače

Traktory John Deere

Na našich polích můžete vidět spoustu traktorů a stále častěji lze vidět traktory John Deere, které mají jelena na kapotě. Tyto traktory jsou v zeleno-žluté barvě a v současné době začínají zdobit ne jednu zemědělskou společnost. Značka John Deere je velmi oblíbená a jedná se o světově proslulého výrobce zemědělské techniky.
Společnost HITL má ve svém portfoliu produktů traktory John Deere a také celou řadu další techniky, jako jsou užitková vozidla, samojízdné a ruční sekačky a mnoho dalších.

Číst dálTraktory John Deere

Potravinové automaty - Kafka

Dnes se velké oblíbenosti těší potravinové automaty, které dnes najdete jak ve firmách, tak i v nemocnicích, na čerpacích stanicích, na úřadech a ve školách. Jejich využití je široké, a tak nezůstávejte pozadu a udělejte radost i vy svým zaměstnancům. Tyto automaty přinesou na pracoviště celou řadu výhod. V první řadě snížíte náklady na elektřinu a vodu, nemusíte řešit zaměstnance do bufetu a navíc se vám investice do potravinového automatu rychle vrátí.

Číst dálPotravinové automaty - Kafka

Dřevostavby Brno - Pergoly-brno.cz

Moderní trendy v bydlení se dnes soustřeďují na přírodní materiály, jimž dominuje hlavně dřevo. A ze dřeva se vyrábí také dřevostavby Brno, které mohou nabídnout skvělé vlastnosti, jako je dlouhá životnost objektu, jeho stabilita, pevnost a hlavně zdravotní nezávadnost. Ale co si pod pojmem „dřevostavby“ představit? Jedná se o jednoduché stavení, které se nejčastěji instaluje na zahradu.

Číst dálDřevostavby Brno - Pergoly-brno.cz

Pergoly Brno

Chcete mít na zahradě zastíněné místo, kde si v horkých letních dnech posedíte se svými přáteli? Nebo si chcete vybudovat místo pro relaxaci a odpočinek? Ideálním řešením jsou pergoly Brno, které by měly být odolné vůči výkyvům počasí, ale zároveň by měly vaši zahradu zútulnit. V současné době jsou pergoly jedny z nejžádanějších venkovních staveb. K dostání jsou v různých velikostech, tvarech a v mnoha provedeních.

Číst dálPergoly Brno

Palubky

Velmi oblíbeným dekoračním a stavebním prvkem jsou palubky, které využijete nejen v bytě, ale také v domě. Vyznačují se jednoduchou montáží a vysokou variabilitou, což potěší ne jednoho domácího kutila. Rozdělují se podle použitého typu dřeva – smrkové a borové. Smrkové dřevo je o něco měkčí než borové, je světlé, má menší suky a palubky ze smrkového dřeva jsou vhodné na vnitřní i venkovní obklady a podlahy. Kdežto borové dřevo je zase o něco tmavší než smrkové, má větší suky, je o něco tvrdší, ale využití borových palubek je stejné. Velké suky plní zejména estetickou funkci.

Číst dálPalubky

Polykarbonátové platne

Na trhu s modernými stavebnými materiálmi si stále viac priaznivcov získavajú polykarbonátové platne. Majú rad vynikajúcich vlastností a tiež dlhú životnosť. Polykarbonátové platne sa uplatní ako v stavebníctve, tak aj v poľnohospodárstve či v rôznych priemyselných odvetviach. Predajom polykarbonátových platien Lexan pre tepelne izolačné a bezpečnostné zasklievanie sa dlhodobo zaoberá firma TERCOPLAST s.r.o.

Číst dálPolykarbonátové platne

Ozvučovací technika

Chcete uspořádat společenskou akci, na které se bez ozvučení neobejdete? Bude akci vést moderátor, který potřebuje kvalitní ozvučení? Pak vám poslouží ozvučovací technika, kterou využijete jak v interiérech, tak i exteriérech. Můžete snadno přenášet mluvené slovo a hudbu. Hlavní výhodou je, že nepotřebujete připojení ke zdroji energie, protože technika je opatřena bezúdržbovou baterií. Také vás nadchne snadná instalace a nízká hmotnost. Můžete tak techniku jednoduše a bez námahy přesouvat.

Číst dálOzvučovací technika