Menu
A+ A A-

U kanceláří se dívejte výš

Při hledání všemožných kanceláří od A do Z se možná nedívate tam, kde máte pocit že je to pro vás moc luxusní, moc drahé. Vzhledem k přetlaku kancelářských prostor se ceny ovšem pohybují na celkem dobré hladině i u těch prémiových míst. Proto se nebojte dívat výš, na nepřehlédnutelné budovy.

az_tower

Číst dál: U kanceláří se dívejte výš

Do čeho investovat?

 

Investování je vhodné pro ty z vás, kteří se nebojí své peníze používat ke generování dalšího zisku. Nečekejte, že se vám poštěstí a díky odkazu na internetu budete mít stálý pasivní příjem, který pokryje vaše životní náklady. Nic nejde samo a úspěch stojí nějaké vaše úsilí (investici).

investicni mince

 

Investovat můžete do vzácných předmětům které tvoří určitou sbírku. Další možností jsou investiční fondy, které ale nejsou vhodné pro lidi, kteří se na poli investic neorientují. Vhodnější možností je pro takové lidi spíš pořízení drahých kovů jako investiční platina, zlato nebo stříbro. To je jistota, u které se nemusíte bát, že by cena klesla.

 

Drahé kovy jsou drahé protože je jich nedostatek a dá se tedy předpokládat, že jich bude časem ubývat než přibývat.

 

Vybavení prodejny na míru

Máte malý obchůdek, kde prodáváte potraviny a sháníte nové chladící boxy? Pak možná řešíte otázku, kde sehnat chladící boxy na míru? Chápeme, že prostor se snažíte využít na maximum a proto se vám hodí možnost nechat si vyrobit boxy na míru.

chlad

Poradíme vám, kde je to možné, respektive u koho. Firma Frigomont je dodavatel chladírenského zboží a vyrobí vám chladicí či mrazicí boxy na míru, přesně v takových rozměrech, které potřebujete.

Nešlape vám byznys podle plánu? Víme, kde je háček

Podnikáte, děláte vše, co jste plánovali, ale výsledky se nedostavují? Možná máte špatný plán a možná jste některé oblasti podcenili. Položte si následující otázky a budete vědět, kde to vázne.

Kdo je moje cílová skupina?

  • Co dělám pro to, abych cílovou skupinu oslovil(a)

  • Nezapomněl(a) jsem na podporu prodeje?

  • Mám v ceně započítané všechny náklady?

  • Nakoupil bych v mém obchodě, pokud bych sháněl, to co prodávám?