Menu
A+ A A-

Luxusní plavky pro plnoštíhlé na internetu

Začíná léto a vy jste nestihla zhubnout? Pořiďte si rafinované plavky pro plnoštíhlé dámy, kterým se říká tankiny, které skryjí to, co není až tak dokonalé a zvýrazní vaše přednosti. Jedná se vlastně o plavkové tričko a kalhotky, které dohromady tvoří komplet. Některé mají jemnou sukýnku na konci plavek, jiné zase divoký vzor – můžete si vybrat podle vlastních preferencí. Vyrábí se v různých velikostech.

tankini jsou plavky pro plnoštíhlé

Číst dál: Luxusní plavky pro plnoštíhlé na internetu

Krejčovství na míru

Pokud potřebujete ušít kalhoty, šaty, blůzku nebo sako obraťte se na zakázkové krejčovství. To vám zajistí odborné poradenství při výběru materiálu, provede veškeré nutné měření, ale také zajistí kvalitní servis a v neposlední řadě vám velmi často poskytne i doživotní záruku.
Takové zakázkové krejčovství se může stejně dobře postarat i o oblečení vašich zaměstnanců například v kadeřnictví, restauracích, či v jiných provozovnách.
Látky a materiály z krejčovství budou vždy přesně podle vašich představ, přičemž obleky z nich ušité vám skvěle padnou a bude radost je nosit. Nešetřete na tom, co každý vidí, a nechte si ušít kvalitní oblečení z krejčovství.