Menu
A+ A A-

Co vám nesmí v zimě chybět?

brusle

Zima už klepe na dveře a období zimních dovolených se blíží. A se zimou jsou bezpochyby spjaté také zimní sporty – lyžování, sáňkování, snowboarding či bruslení. Ať už preferujete jakýkoliv z těchto zimních sportů, měli byste si koupit vhodné vybavení, se kterým se vydáte na svah či na led. Jestliže cestujete do hor se svými ratolestmi, neměli byste zapomenout na sáňky, se kterými si užije spoustu zábavy nejen vaše dítě, ale také vy. Sáňkování není pouze činností pro malé děti.

Ale velké oblíbenosti se těší bezpochyby bruslení na zamrzlém rybníku. Zabruslit si můžete jen tak s kamarádkou, nebo dokonce s celou rodinou. Na brusle se vydávají také zamilované páry, které si chtějí zpříjemnit zimní odpoledne. Na bruslích si užije opravdu každý.

Číst dálCo vám nesmí v zimě chybět?

Palivové dřevo

Součástí moderního bydlení jsou bezpochyby krbová kamna, která v současné době tvoří nejekologičtější a nejlevnější zdroj tepla. Nejen, že kamna produkují přirozené teplo, ale zároveň nemají dopad na životní prostředí. Když už si pořídíte kamna, musíte počítat s tím, že budete potřebovat palivové dřevo. Udělejte si zásoby dřeva ještě před tím, než přijde zima. Dřevo je palivo, které můžete uskladnit na suché místo. Vydrží poměrně dlouho, a jakmile ho budete potřebovat, stačí ho vytáhnout.

Číst dálPalivové dřevo

Prestige

Vzpomeňte si na svá mladá léta, kdy se v ne jednom botníku objevovaly proslulé „Prestižky“. Pokud si myslíte, že těmto botám dávno odzvonilo, pak jste na omylu. České trhy opět začíná značka Prestige ovládat a vy si tak můžete koupit kvalitní a spolehlivé boty, které vás nenechají nikdy ve štychu. Tyto boty si můžete obut na turistické túry, do přírody, ale také do města na nákupy.

Číst dálPrestige

Levné moto

Levné moto nabízí zákazníkům v e-shopu firma DVTM s.r.o., která se vyjma prodeje zabývá i odborným servisem. Sortiment zboží za dostupné ceny například obsahuje pitbike a dirtbike, osvědčené značky Xmotos, Apollo Orion a Mikilon. Levné moto je určeno také dětským zájemcům (minibike, minicross) nebo milovníkům čtyřkolek (AVT).

Číst dálLevné moto

Plenkové kalhotky

Základní součástí kojenecké výbavy jsou bezpochyby pleny. K dostání jsou dnes na trhu pleny v mnoha provedeních, přičemž stále oblíbenější se opět stávají plenkové kalhotky. Na první pohled vypadají stejně jako jednorázové pleny, ale s tím rozdílem, že je možné je používat opakovaně. Vždy pleny vyperete, použijete znovu. Používání plenkových kalhotek je ekologičtější.

Číst dálPlenkové kalhotky

Domácí vodárny

Máte velkou zahradu se záhonky a k jejich zalévání používáte pitnou vodu? Věděli jste o tom, že můžete pitnou vodu ušetřit a najít si zcela jiné vodní zdroje? K praní, splachování i zalévání zahrady slouží domácí vodárny, s nimiž můžete zachycenou dešťovou či užitkovou vodu rozvést v domě i na zahradě. Moderní vodárny napojíte buď na svou studnu na zahradě, nebo na sud s dešťovou vodou. Jedná se o velmi chytrý systém, který se instaluje nejčastěji do sklepních prostor.

Číst dálDomácí vodárny

Traktorové pneu

Traktorové pneu od renomovaných světových výrobců pneumatik má ve své nabídce internetová prodejna Mands Interantional s.r.o. Tato zlínská společnost je současně distributorem kvalitních zimních a letních pneumatik pro osobní vozy a dodává i pneu pro nákladní automobily nebo autobusy. V kategorii traktorové pneu zákazníci naleznou produkty vyráběné z nejkvalitnějších komponentů a s moderním dezénem, který garantuje vysoký komfort jízdy.

Číst dálTraktorové pneu

Fitness shop

Zákazníkům, kteří shánějí kvalitní sportovní výživu, vychází vstříc Fitness shop – Muskulvit. Pestrá nabídka obsahuje doplňky stravy pro kulturistiku nebo hubnutí a součástí sortimentu jsou také výživové přípravky pro nadměrně zatěžovaný pohybový aparát, například při sportu. Mezi produkty lze najít proteiny – bílkoviny, kreatiny, spalovače tuků, iontové nápoje, vitamíny a minerály, aminokyseliny apod.

Číst dálFitness shop

Luxusní dámské prádlo

Současnému světu vládne móda. Každá žena chce být krásná a neodolatelná, chce se líbit nejen okolí, ale také sama sobě. Tento trend si módní návrháři uvědomují, a tak každou sezónu překvapí novými módními kousky. Novinky ale můžete sledovat nejen u klasického oděvu, jako jsou šaty, trička, kalhoty, ale také u spodního prádla. Ženy dnes vyhledávají luxusní dámské prádlo, které podtrhuje ženskost, zvýrazňuje styl a osobitost. Takové prádlo je šperkem každého šatníku.

Číst dálLuxusní dámské prádlo

Nejlevnější pneu - Techpneu

Chystáte se koupit nové pneumatiky na nadcházející letní sezónu? Chcete najít kompromis mezi vysokou kvalitou a nízkou cenou? Objednejte si nejlevnější pneu na internetu. V kamenných obchodech jsou totiž ceny pneumatik i o několik set korun vyšší než v e-shopu a kupujete-li celou sadu pneumatik, pak se vám úspory vyšplhají do řádu tisíců korun. Nové pneumatiky budete potřebovat v případě, že stávající pneumatiky mají hloubku dezénu na hranici 1,6 mm, nebo je používáte déle jak pět let.

Číst dálNejlevnější pneu - Techpneu

Levné moto - Xmotos

Levné moto nabízí zákazníkům v e-shopu firma DVTM s.r.o., která se vyjma prodeje zabývá i odborným servisem. Sortiment zboží za dostupné ceny například obsahuje pitbike a dirtbike, osvědčené značky Xmotos, Apollo Orion a Mikilon. Levné moto je určeno také dětským zájemcům (minibike, minicross) nebo milovníkům čtyřkolek (AVT). V internetovém prodeji lze cenově výhodně pořídit i buginy (UVT) pro malé či větší zákazníky, a to včetně elektrických.

Číst dálLevné moto - Xmotos