Menu
A+ A A-

Chcete vést vlastní firmu? Kupte už zaběhlou a fungující!

jarvis 576d2d1d498e9311813d8945

Nikdy jste nekápli na ten správný nápad. Nikdy jste neměli tu odvahu vykročit z davu a pustit se do podnikání. Nikdy jste si nedokázali představit, jak budovat firmu úplně od nuly. Ale vždy vás to k podnikání nějak táhlo a představa vést vlastní firmu a budovat něco svého vás vždy lákala? Tak kupte firmu, která už má delší historii a víte, že už je zaběhlá a má už vybudované pořádné základy.

Číst dál: Chcete vést vlastní firmu? Kupte už zaběhlou a fungující!

Protipožární vrata Spedos

Požár! Oheň! Co nám tato slova evokují? Nejčastěji jsou to problémy, škody na majetku a někdy také na zdraví. Lze požárům zabránit? Ano, lze, jen je potřeba dodržovat tzv. Požární ochranu. Orgány a složky se aktivně starají o dodržování legislativy, a to konkrétně zákonu č. 133/1985 Sb. Zákon stanovuje platné právní předpisy, která by měly předcházet právě ohrožení nebo poškození lidského zdraví a chránit majetek.

Číst dál: Protipožární vrata Spedos

Vysokorychlostní dveře do náročných provozů

Rozhodli jste se inovovat a zefektivnit svou výrobu? Nejlepším způsobem, jak toho docílit je pozměnit layout a zrychlit například chod různých technických zařízení. Potřebujete-li zajistit velmi rychlých průběh různých úkonu na výrobní lince, není to zprvu tak jednoduché, jak by se zdálo, protože čas hraje vysokou roli a problémy mohou nastat i u triviálních operací jako například otevírání dveří, kde je nutno použít speciální dveře k tomu určené.

Číst dál: Vysokorychlostní dveře do náročných provozů

4 metody pro zvýšení prodeje

Častým problémem podnikatelů a firem v dnešní době jsou malé prodeje. Každý podnikatel nebo prodejce je neustále nespokojený s objemem prodejů. Vždy by to mohlo být podle každého lepší a to i přes to, že jsou prodejní čísla v kladných hodnotách. Každý chce prostě zvýšit své prodeje za každou cenu.

5 metody zvýšení prodeje

Číst dál: 4 metody pro zvýšení prodeje

Kurzy pro podnikatele vám pomůžou s vaším podnikáním

je úplně jedno jestli pracujete na volné noze, vlastníte velkou firmu nebo se teprve chystáte do podnikání vrhnout. Ve všech případech musíte vědět jak firmu vést a jak se ve svém oboru zviditelnit. Samozřejmě nemůžete být odborníky na všechno, to nejde. Pokud však chcete být úspěšní měli by jste mít základní přehled ve všech odvětvích.

kurzy pro podnikatele

 

Číst dál: Kurzy pro podnikatele vám pomůžou s vaším podnikáním