Menu
A+ A A-

Úklid kanceláře nechte na specialistech

Trávíte většinu času v kanceláři a když vám řekne šéf, že by bylo potřeba uklidit, tak raději děláte, že nejste přítomní?

To se nemusí stávat, pokud si zjistíte jaké jsou možnosti v místě, kde máte kancelář. Některé profesionální realitní kanceláře totiž nabízejí jako součást svých služeb i úklid kancelářských prostor.

Takže pokud nechcete uklízet vy, doporučujeme udělat si takový malý průzkum a navrhnout šéfovi (pokud to nejste vy) řešení problému s úklidem. A ještě jeden typ na závěr: Pokud vám šéf řekne, že úklid bude probíhat interně, tak si řekněte o příplatek, protože úklid asi ve vašem popisu práce není, nebo ano?

Nuda v Brně? V pěkné kanceláří nikdy!

Prosedět velkou část svého života v kanclu není nic moc… Ale prosedět ho v hnusném kanclu, je úplně na houby.

kanceláře v Brně

Pokud hledáte pronájem kanceláře a Brno je vaší cílovou destinací, tak jste na správné adrese. Doporučíme vám profesionály, kteří vám krásnou kancelář seženou kdekoliv. I na konci světa. Firma JLL je totiž přeborníkem na trh nemovitostí a kanceláře jsou jejich specializací.

Pokud stále hledáte, tak se na JLL určitě obraťte, neprohloupíte.

Mrazicí boxy na dovolenou

Léto je v plném proudu a vy se možná chystáte na dovolenou. Je před vám fáze příprav, plánování a balení. Snažíte se vzpomenout si, na co jste minulý rok zapomněli a co vám chybělo… A nemůžete si na nic vzpomenout? A co třeba mrazicí boxy? Ty by se vám hodily alespoň dva, že? Teda pokud se chystáte pod stan. Pokud ne, tak postačí jeden na pláž.

Člověk může díky pořádnému přenosnému chlaďáku ušetřit pěkných pár kaček. Pokud si totiž sebou na pláž vezmete plný chlaďák pití, pivek, radlerů a dalších letních nezbytností a ty zůstanou krásně ledově vychlazené, tak nemusíte kupovat zbytečně drahé nápoje v prodejnách či restauracích u pláže a zůstanou vám peníze na to, aby jste se večer nemuseli omezovat v restauracích a barech.

Proč mít vitríny prosklené?

Samozřejmě si všichni pamatujeme plakátovací dřevěné desky, na které se přilepovaly plakáty špendlíky. Ještě další variantou byl rotační válec, jenž se každým týdnem měnil. Tyto doby jsou již dávno pryč a pokud chce obec či město mít kvalitní mobiliář, musí investovat do takových věcí, jakou jsou prosklené vitríny. Výhodou je například přehled o obsahu - vitrína je zamčená na klíč, proto má správce jednoznačný přehled o tom, co tam bude vystaveno a co ne. No a samozřejmě ochrana v podobě skla je snad jednoznačná. Špendlíky již tedy můžete vyhodit do koše. Stačí pár magnetek a vystavení úředních správ a desek již nikdy nebude snadnější.

Na svatbu jako král

Oblek na svatbu nemusí být nutně černý. I když je to klasika, nemusíte se bát, světlejších odstínů šedé, modré, populární jsou však také bílé, nebo obleky v barve champagne.
Zvolte si barevnou kombinaci po konzultaci se svým módním poradcem, po konzultaci se svatebním koordinátorem, ale hlavně se dohodněte s nevěstou, abyste k sobě ladili.
A co s použitým oblekem dále? Můžete jej nosit na běžné příležitosti, jako jsou jednání, schůzky a jiné, nebo si jej v klidu nechte přešít a upravit na sportovnějších verzi pro každodenní používání.