Menu
A+ A A-

Jsou možnosti korporátních dluhopisů lákavější než státních?

Není divu, že se korporátní dluhopisy staly zajímavou investicí, která začíná být čím dál tím více zajímavější. Mnoho lidí svůj kapitál vloží raději do této formy cenného papíru než na spořící bankovní účty. Pojďme si tedy vysvětlit, proč jsou korporátní dluhopisy větším lákadlem oproti státním.

conceptual-image-of-business-success-4SALQ82-min

Číst dál: Jsou možnosti korporátních dluhopisů lákavější než státních?

Nedodržování rychlosti je probléme většiny řidičů

Překračujete maximální povolený rychlostní limit? Nejste sami. Je dokázáno, že patříte k většině řidičů, kteří prostě jedou rychleji, než se smí. Otázka zní, jedná se opravdu o tolik nebezpečný čin? Odpovědi je jednoduchá, pokud se nic nestane, je vše v pohodě, pokud máte však zabránit střetu, mnohdy hraje i malý rozdíl v rychlosti velký rozdíl.

měřiče rychlosti vozidel

Číst dál: Nedodržování rychlosti je probléme většiny řidičů

Odsávání prachu odstraní plísně i roztoče!

Čištění vzduchu je důležité, a netýká se pouze domácností, ale také průmyslových objektů. V tomto článku se budu zabývat důvody, proč je důležité dbát na kvalitní filtraci vzduchu. Prvně je důležité si uvědomit, jaké nebezpečí na nás číhá ve vzduchu. Pokud je teplota nízká je nebezpečí úměrně nižší, nicméně v případě oteplení prudce roste vlhkost, která podporuje růst plísní a jiných organismů, které lidskému zdraví příliš neprospívají. Při dlouhodobé expozici mohou způsobovat kožní vyrážky, alergie, nebo jiné dýchací obtíže.

Číst dál: Odsávání prachu odstraní plísně i roztoče!

Zatočte se špatným vzduchem v práci

Špatný vzduch v práci patří k hlavním zdravotním rizikům u většiny podniků. Konkrétně se jedná třeba o sváření, lakýrnictví a práce s toxickými či výbušnými látkami. Pracovníci jsou sice chráněni maskami, které by ale měly patřit pouze k přechodným řešením. Podle předpisů Evropské unie a nařízení vlády č.361/2007 sb., které stanovuje podmínky ochrany zdraví při práci je třeba zohlednit několik věcí.

Číst dál: Zatočte se špatným vzduchem v práci

5 znaků, že je vaše firma špatně řízená

V dnešní době není velký problém založit vlastní firmu, stačí zajít na příslušný úřad, vyplnit žádost a nakonec zaplatit symbolický základní kapitál u společnosti s ručením omezeným. V případě, že se Vám podnikatelský záměr podařil, firma zažívá prudký růst a Vy euforii a pocit naplnění. Jenomže ony mohou přijít po pár měsících nebo letech i problémy, které Vám udělají nejednu vrásku na čele. Jak předejít a jak rozpoznat ukazatele, které předvídají problémy a firemní krizi, která mže vést až k úpadku společnosti? To Vám poradí právě tento článek.

 

Číst dál: 5 znaků, že je vaše firma špatně řízená